Plaça Josep Pla, 14 baixos · 17001 Girona web@atec.cat 972 200 212

Actualitat

Actualitat 4 nov. Brexit,

BREXIT. Permisos de conducció del Regne Unit

Donat el cas que, finalment, el Regne Unit passi a ser un tercer Estat, sortint de la Unió Europea, tindrà influència en la validesa dels permisos de conducció dels ciutadans del Regne Unit.

Si la sortida de la UE es amb un acord de retirada, les disposicions relatives als Permisos de Conducció continuaran aplicant-se fins el 31 de desembre de 2020.

Si, per altra banda, la sortida del Regne Unit de la UE es fa sense acord, els permisos de conducció vigents, expedits per les autoritats britàniques, habilitaran als seus titulars a conduir dins d’Espanya durant un termini de 9 mesos a comptar des de la sortida de la UE.

Un cop transcorregut aquest termini s’aplicarà la normativa general, de manera que els permisos expedits al Regne Unit habilitaran per a conduir a Espanya durant 6 mesos, des de l’entrada del ciutadà britànic  a Espanya o des de la data d’obtenció de la residència legal.

Passats els períodes esmentats serà necessari realitzar un bescanvi, renovació o substitució del permís de conducció  britànics per un espanyol.

Atec Assessors

Vols estar informat de totes les novetats i canvis legislatius que afecten la teva empresa? Subscriu-te al nostre butlletí.

MENU

Atec

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca