Plaça Josep Pla, 14 baixos · 17001 Girona web@atec.cat 972 200 212

Actualitat

Actualitat 7 nov.

NOU TIPUS IMPOSITIU IMPOST SOCIETATS

Aquest nous tipus, del 23%, seria aplicable per a aquelles empreses quina xifra de negocis de l’exercici anterior (en aquest cas seria la corresponents a l’exercici 2022), sigui inferior a un milió d’euros i, sempre, per a empreses que no tinguin el caràcter de patrimonial.

A tal efecte recordem les operacions a tenir en compte per determinar la xifra de negocis:

  • Per al càlcul de la xifra de negocis no es té en compte les vendes d’immobilitzat, subvencions per inversions, ni els ingressos financers (llevat que l’empresa tingui com a finalitat la prestació d’aitals serveis).
  • Si inclouen les vendes de bens o serveis corrents de l’activitat (sense IVA)  afegint les subvencions vinculades directament al preu dels béns i serveis.
  • Cal deduir les devolucions de vendes, ràpels i descomptes concedits.

Per a qualsevol dubte o aclariment no dubti en contactar amb nosaltres

Atec Assessors

Vols estar informat de totes les novetats i canvis legislatius que afecten la teva empresa? Subscriu-te al nostre butlletí.

MENU

Atec

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca