Plaça Josep Pla, 14 baixos · 17001 Girona web@atec.cat 972 200 212

Actualitat

Actualitat 4 set.

Empleats de la llar. Pèrdua i reducció del 20%

En la Llei de Pressupostos Generals dels 2017 no s’ha prorrogat la reducció del 20% en les aportacions empresarials a la Seguretat Social, tal i com es venia prorrogant des del 2012.

El sistema especial  dels Empleats/Empleades de la Llar va gaudir d’una reducció del 20% de les aportacions empresarials per a aquells persones que contractessin a un empleat de la llar a partir de 1 de gener de 2012, arrel de la Llei 27/2011.

Aquesta reducció es va anar prorrogant en les sucessives lleis de pressupostos de manera que les persones que contractessin empleats de la llar han anat gaudint d’aquesta reducció fins el 29 de juny de 2017, moment en que entra en vigor la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat del 2017 en la que es va ometre dita pròrroga, passant doncs, a partir de 1 d’agost de 2017 a cotitzar pel 100%.

Cal recordar la importància d’aquesta reducció per l’estalvi que suposava al contractant i, sobretot, pels casos de famílies nombroses que aquesta reducció era del 45%.

Sembla que el Govern està analitzant la forma de recuperar aquesta reducció per tot l’exercici 2017, convertint-la en bonificació i amb efectes retroactius.

 

Atec Assessors

Vols estar informat de totes les novetats i canvis legislatius que afecten la teva empresa? Subscriu-te al nostre butlletí.

MENU

Atec

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca